Cégünk, a Shimadzu magyarországi forgalmazójaként, 1990-ben kezdte meg működését. Az elmúlt 27 évben tapasztalható folyamatos fejlődés következtében mára a piac egyik kulcs szereplőjévé váltunk. Cégünk filozófiája, hogy a felhasználó a számára legjobb és leghatékonyabb szolgáltatást kapja, így kiemelt figyelmet fordítunk nemcsak a készülékek eladására, de a szervizelésre és a felhasználók támogatására is. Nálunk a kapcsolat nem ér véget a készülék eladással. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kidolgozott betanítási folyamat és a felhasználóink folyamatos látogatása biztosítja, hogy a Shimadzu készülékekre fordított beruházás a lehető legrövidebb idő alatt térüljön meg és készülékeink kihasználtsága maximális legyen.

A Shimadzu a világ egyik vezető analitikai műszer gyártója. A Shimadzu innovatív termékeket fejleszt és gyárt ipari laboratóriumok, tudományos intézetek számára.

Az ügyfélorientált stratégiánkkal és a magas szintű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy az európai piac vezetőjévé váljunk.

Termékcsoportunk analitikai rendszerei lefedik a kromatográfia (HPLC, LCMS, GC, GCMS), a spektroszkópia (UV/VIS, FTIR, AAS) és a környezeti analízis (TOC) területét. Új divíziónk, a Shimadzu Biotech, az élettudományok és a nagy áteresztőképességű elemzés területét célozza, és támogatást nyújt már jelenleg is a preparatív és analitikai LCMS valamint a MALDI-TOF rendszerek esetében.

Tevékenységünk legfőbb célja a teljesen elégedett ügyfél, amelyet a kiváló minőségű készülékeinken keresztül kívánunk elérni. Ez nem csak a legmodernebb technológiát jelenti kiváló ár-érték arányban, hanem a legjobb értékesítés utáni támogatást is, amelybe beletartozik az üzembe helyezés utáni betanítás, a folyamatos applikációs konzultációs és a megelőző karbantartás is. Készülékeink és szervizünk megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

Sikerünk alapjai azok a lelkes és motivált munkatársaink, akik szorosan együttműködve az ügyfeleinkkel, megtervezik és megvalósítják az egyedi megoldásainkat.

Számos világújdonságunk és díjunk mutatja, hogy képesek vagyunk túllépni a jelenkor technológiai korlátain és tudunk még jobb készülékeket bemutatni a piacon.

Cégünk 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2009 minősítéssel.

A Shimadzu 1875 óta folyamatosan fejlődik, köszönhetően annak a technikai tudásnak, amely a számos fejlesztésen és az egész világra kiterjedő hálózatán alapul. Irodáink a világ 70 országában megtalálhatók, az 5000 alkalmazott pedig garantálja, hogy mindig az ügyfeleink közelében legyünk.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.